Haukiputaan lääkärikeskus

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

image/svg+xml

Turvataksemme asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden, ethän tule hammaslääkärin vastaanotolle, jos sinulla on flunssan oireita. Jos joudut näistä syistä siirtämään aikasi, ole yhteydessä vastaanotolle puhelimitse puh. 08-5409907!

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme hoitavat myös pienten korvia

Erilaiset ylähengitystieoireet, kuten flunssa, kurkkukipu ja korvakipu ovat korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreille tuttuja. Ne ovat tyypillisimpiä oireita, joiden vuoksi hakeudutaan hoitoon. Epäily poskiontelotulehduksesta, pitkittynyt nuha, kuorsaus, huimaus ja tinnitus ovat myös yleisiä syitä tulla vastaanotolle. Pienimuotoiset toimenpiteet, kuten korvien huuhtelu ja erilaiset näytteiden otot ovat mahdollisia. Kuulo-ongelmissa kirjoitetaan tarvittaessa lähete tarkempiin kuulotutkimuksiin, joiden avulla voidaan selvittää mahdollinen kuulolaitteen tarve. Erikoislääkärimme tutkivat lisäksi pään ja kaulan alueen kasvainsairauksia.

Korva-,nenä- ja kurkkutautien lääkäri hoitaa sekä lapsia että aikuisia.  

HUOM. JOS EPÄILET SAANEESI KORONA-TARTUNNAN, TOIMITHAN OULUN KAUPUNGIN ANTAMAN OHEISTUKSEN MUKAISESTI  https://www.ouka.fi/korona

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme

Erkki Rantaiso

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Tutustu lääkäripalveluidemme hinnastoon.